Har du glemt dine begrænsninger eller skærmtidskode? Sådan nulstilles det uden at gendanne din iPhone

Din iPhone-begrænsningskode (nu din skærmtidskode som iOS 12) kan nulstilles uden at genoprette din iPhone. Apple har ikke oprettet en fejlsikkerhed for at slukke begrænsninger, når du ikke kender adgangskoden; men hvis du har glemt din adgangskode for restriktioner på din iPhone eller iPad, er det en sikker måde at genoprette den på, så du kan enten slukke for skærmtid på din iPhone eller nulstille skærmtidskoden. Sådan kan du gendanne og nulstille din glemte adgangskode for adgangskode eller begrænsninger på din iPod, iPhone eller iPad.

Det er en af ​​iPhones bedste funktioner at begrænse brugen af ​​bestemte apps og indstillinger til børn. og det er kun blevet bedre med indførelsen af ​​Screen Time forældrekontrol i iOS 12. Nu kan du indstille app-tidsgrænser ud over indholdsgrænser, og du kan gøre det eksternt! Hvis du havde begrænsninger aktiveret på din iPhone eller iPad før iOS 12, er din adgangskode for begrænsninger nu din adgangskode til skærmtid uden nogen ekstra indsats fra din side. Men nogle brugere vidste ikke engang, at de havde begrænsninger aktiveret, indtil de opdaterede til iOS 12 og forsøgte at bruge Screen Time, hvilket betyder, at de glemte deres adgangskode for begrænsninger for længe siden. Og nu skal de vide, hvordan man nulstiller adgangskoden Restriktioner på deres iPhone

Men hvis du glemmer din adgangskode for begrænsninger / skærmtid, er det næsten umuligt at nulstille adgangskoden uden dette arbejde. For at nulstille skærmen Time / Restrictions adgangskoden på din iPhone, skal du downloade en gratis online software. Jeg forsøgte at finde den mindst skitserede software derude og kunne bruge den til at gendanne min Screen Time adgangskode uden problemer, men husk, inden du gør det selv, at der altid er risiko for at downloade software fra internettet.

Sådan genopretter du din glemt skærm tid for begrænsninger adgangskode

Først skal du lave en krypteret backup af din iPhone i iTunes på din computer. Du skal gøre det af to grunde:

  1. Hvis noget går galt, kan du gendanne din iPhone.
  2. Du bruger iTunes backup af din iPhone, der er gemt på din computer for at finde ud af adgangskoden Begrænsninger eller Screen Time, du har glemt.

Sådan sikkerhedskopieres din iPhone til iTunes:

  • For at sikkerhedskopiere din iPhone til iTunes, skal du blot sætte din iPhone i din computer og åbne iTunes.
  • Vælg det lille telefonikon øverst, der vises, når du tilslutter din iPhone.
  • Under Sikkerhedskopiering skal du vælge Denne computer og sørge for, at Kryptér iPhone Backup er markeret. (Som i iOS 12, vil skærmtidskoden kun gemmes i krypterede sikkerhedskopier.)
  • Hvis du ikke har krypteret din iPhone-backup før, bliver du bedt om at angive et kodeord. Sørg for, at det er noget, du vil huske. Hvis du tror, ​​at du ikke kan huske det, skal du vende tilbage til iTunes efter at have gendannet din adgangskode og slukke for backupkryptering.
  • Klik på Tilbage op nu.

Når du har oprettet en sikkerhedskopi:

  • Åbn //deciphertools.com/download-decipher-backup-browser.html i en webbrowser på din computer.
  • Download den gratis prøveversion, du har brug for: PC eller Mac.
  • Åbn filen, der hentes, og træk softwareikonet i mappen Programmer (på Mac'er).
  • Åbn dechifter BackupBrowser

  • Første gang du bruger Decipher BackupBrowser, vil du se en skærm kaldet Kom godt i gang, der forklarer, hvordan du tillader BackupBrowser at få adgang til din telefons backup

  • For at give Decipher BackupBrowser adgang til iTunes-sikkerhedskopier på din Mac, skal du gå til Systemindstillinger.

  • Klik på Sikkerhed og fortrolighed> Beskyttelse af personlige oplysninger> Fuld adgang til disk.
  • Hvis Necessarey, Klik på låsikonet og indtast administratorens brugernavn og adgangskode

  • Træk BackupBrowser-ikonet fra det åbne BackupBrowser-vindue til listen over programmer med fuld diskadgang.

  • Afslut Decipher Backup Browser og genstart det.
  • Klik på backup af din iPhone

  • Indtast din iTunes backup-krypteringsadgangskode, og klik på OK.

  • Indholdet af din iPhone-backup vises i midten af ​​kolonnen.
  • Klik på Screen Time Passcode (eller Restrictions Passcode Cracker til iOS 11 og tidligere.)
  • Din adgangskode vises i højre hjørne.

Nu kan du åbne Screen Time på din iPhone, indtaste adgangskoden og ændre hvad du skal bruge eller slukke for Screen Time.

Når du har fjernet eller ændret din adgangskode til Screen Time, anbefaler jeg, at du vender tilbage til Systemindstillinger> Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger> Beskyttelse af personlige oplysninger> Fuld adgang til disk og afkrydsningsfeltet ud for BackupBrowser. Du kan også slette softwaren fra din computer ved at åbne mappen Programmer på din Mac og trække BackupBrowser til papirkurven.

Sådan ændres skærmtidskoden på din iPhone

  • Åbn iPhone Settings-appen.
  • Tryk på skærmen tid.

  • Tryk på Skift skærmtidskode, og vælg derefter Skift skærmtidskode fra menuen, der dukker op.

  • Indtast den glemt adgangskode, du lige har brugt ovenstående oplysninger.

  • Indtast din nye adgangskode, og indtast derefter for at bekræfte.

Sådan slukker du skærmtidskoden på din iPhone

  • Åbn appen Indstillinger.
  • Tryk på skærmen tid.
  • Tryk på Skift skærmtidskode, og vælg Skærmkode for adgangskode fra den menu, der vises.

  • Indtast adgangskoden, du lige har fået.

  • Skærmtidskoden er slået fra.
  • Hvis du vil slukke for skærmen helt, skal du trykke på Sluk for skærmen.