Gruppemeddelelser: Sådan navngiver du en gruppechat på iPhone

Gruppe iMessages giver alle i samtalen mulighed for at kommunikere med hinanden og dele information, dempe meddelelser eller forlade gruppen som de passer. Hvis du tilhører eller har startet flere gruppe tekstsamtaler, er det vigtigt at kunne se et hurtigt overblik, hvilken chat der er, så du ikke sender den forkerte kommentar til den forkerte gruppe! Vi har gået over, hvordan du opretter en gruppemeddelelse på din iPhone i en tidligere artikel; Lad os begynde at lære at navngive en gruppechat på din iPhone, så du kan holde øje med, hvem der er hvem i dine gruppemeddelelser.

Du kan kun navngive gruppe iMessages, ikke MMS-beskeder. Det betyder, at alle medlemmer af gruppen skal være iPhone-brugere eller logget ind i iMessages på en Apple-enhed som f.eks. En Mac eller iPad.

Opret og navngiv en gruppemeddelelse

  • Åbn din Messages-app.
  • Tryk på ikonet for papir og blyant for at oprette en ny besked.

  • Skriv og send din første besked. Når du har sendt din første besked, skal du trykke på den lille gulerod (pil) til højre for antallet af personer i din gruppe.
  • Tryk derefter på informationsikonet.

  • Nu får du vist muligheden Indtast et gruppe navn, tryk på det. (Hvis du ikke ser muligheden, er der sandsynligvis et gruppemedlem, der ikke bruger iMessages.)
  • Når du har navngivet din gruppe, skal du trykke på Udført.

Navngiv en større gruppe tekst

  • Åbn samtalen og tryk på den lille gulerod til højre for gruppenavnet.
  • Nu skal du trykke på infoikonet.

  • Tryk på det eksisterende gruppenavn, og tryk derefter på X for at slette det.
  • Indtast dit nye navn og tryk på Udført for at afslutte.