Sådan blokerer du folk på Facebook Hvem er ikke dine venner

Afhængigt af privatlivets indstillinger på din Facebook-konto vil folk, der ikke er dine venner, kunne se din tidslinje og lide, kommentere eller besked dig. Men måske er der en bestemt person, du er ikke Facebook-venner med hvem du hellere ikke vil have evnen til at se din profil eller kontakte dig. Nå, du kan stadig blokere denne person let. Sådan blokerer du folk på Facebook, som ikke er dine venner.

At gøre dette:

  • Find den Facebook-bruger, du vil blokere.

  • Besøg deres profil.

  • Tryk på Mere.

  • Vælg Blok.

Der er en anden måde, du kan blokerer for nogen også. At gøre dette:

  • Åbn Facebook-appen, og tryk på Mere nederst på skærmen.

  • Rul ned og tryk på Fortrolighedsgenveje.

  • Tryk på Hvordan stopper jeg nogen fra at forstyrre mig?

  • Indtast deres navn eller e-mail. Tryk på Blok.

Når du blokerer nogen, kan de ikke se de ting, du sender på din tidslinje, tag dig, invitere dig til begivenheder eller grupper, starte en chat med dig eller tilføje dig som en ven. De vil stadig kunne se kommentarer, du sender ind i grupper, du er begge indbyrdes en del af.