Sådan ændres dine Facebook-privatlivsindstillinger på iPhone

Facebook ved, at privatlivets bekymring er i spidsen for brugerens sind. Mange af jer undrer: "Hvor meget af mine profiloplysninger kan folk, der ikke er mine venner, se?" "Kan jeg skjule min Facebook-venneliste? Hvordan kan jeg skjule mine Facebook-fotos?" Heldigvis har Facebook en funktion kaldet Privacy Checkup, som giver dig mulighed for nemt at se og ændre dine personlige oplysninger. Sådan gør du Facebook privat ved at ændre dine Facebook-privatlivsindstillinger på iPhone.

Sådan ændrer du dine Facebook-privatlivsindstillinger med en Privacy Checkup på iPhone

Åbn Facebook-appen på din iPhone; Dette virker ikke, hvis du er logget ind på facebook.com i din browser.

  • Tryk på ikonet i nederste højre hjørne, der ligner tre vandrette linjer.

  • Rul ned og tryk på Indstillinger og Fortrolighed.

  • Dernæst rul ned og tryk på genvejstaster.
  • Tryk på Privacy Checkup.

  • Tryk på Fortsæt for at starte din Privacy Checkup!

Facebook Privacy: Hvem kan se mine indlæg?

Trin 1 i Privacy Checkup giver dig mulighed for at justere dit udstationering publikum.

  • Tryk på Venner, og en rullemenu vises.
  • Tryk nu på publikum, du vil gerne se din profil og dine indlæg.

Tryk på Udført i øverste højre hjørne og derefter Næste i øverste højre hjørne for at gå videre til trin to i Privacy Checkup.

Facebook Privacy: Hvem kan se min profil?

Trin 2 i Facebook Privacy Checkup giver dig mulighed for at bestemme, hvem der kan se dine profiloplysninger, herunder e-mail-adresse, fødselsdag, forholdsstatus, placering og meget mere.

  • Hovedsiden viser alle muligheder for at slappe af eller stramme op på din profil sikkerhed.
  • Tryk på rektanglet til højre for hver indstilling for at ændre dine indstillinger.

  • Klik på Næste i øverste højre hjørne, når du er færdig.

Selv efter at du har ændret alle disse indstillinger til din smag, er der stadig mere at gøre, hvis du vil have alt om din profil til at være privat.

Facebook Privatliv: Apps

Ved at trykke på den tredje fane ned, kan du se, hvilke apps du har brugt til at logge ind på din Facebook-konto.

  • Tryk på rektanglet til højre for hver app for at ændre dine personlige oplysninger.
  • Tryk på X til højre for hver app for at slette.

Tryk på Udført i øverste højre hjørne af dit display for at afslutte din privatlivskontrol!