Sådan slettes søgehistorik på Instagram på iPhone

Instagram holder øje med de forskellige hashtags, konti og placeringskontoholdere, der søger efter, så de nemt kan finde deres yndlingsbilleder igen, og også at bruge til at tilbyde foreslåede søgninger at følge og lide. Hvis du ikke er fortrolig med, at din søgehistorik bliver gemt, kan du rydde din Instagram-søgehistorik. Husk dog, at dine nye søgninger fortsat vil blive logget, så du skal gennemgå og slette alle søgninger med jævne mellemrum, hvis du ikke vil have dem på posten. Lad os begynde at lære at fjerne søgehistorik på Instagram på din iPhone.

At begynde:

  • Åbn Instagram-appen på din iPhone.
  • Tryk på personikonet nederst til højre på skærmen.

  • Tryk på tandhjulsikonet ved siden af ​​Rediger profil.
  • Tryk på Ryd søgehistorik.

  • Klik på Ja, jeg er sikker på at bekræfte, at du vil rydde søgehistorik.