Sådan slettes din Facebook-søgehistorik på iPhone

Vi har alle gjort det. Vi har alle søgt Facebook for en bestemt person, mens vi kigger over vores skulder for at sikre, at ingen kan se os. Uanset om det er en fortabt ven, ex-partner, dit uforskammet barn eller en anden, har vi alle søgt efter en person på Facebook, at vi ikke vil have andre, der ved, at vi har søgt efter. Jeg har en (dumt) vane med at kigge op på den person, jeg har en forelskelse på, for kun at føle mig flov efter det faktum. Så for at berolige mine rødme kinder, klargør jeg blot, at Facebook-søgehistorie og lade som om jeg ikke bare gjorde det. Sådan kan du rydde din Facebook-søgehistorie, så vi alle kan være hemmelige tilskuere sammen.

Sådan slettes din Facebook-søgehistorik på iPhone

  • Åbn Facebook-appen på iPhone.

  • Tryk på søgefeltet øverst.

  • Tryk på Rediger.

  • Tryk på Ryd søgning.

  • Tryk på Bekræft.

Top billedkredit: Ellica / Shutterstock.com