Sådan slettes eller tilføjes et folkalbum i billeder på iPhone

Med iOS 10 tilføjede Apple albumet People til Photos-appen på iPhone. Generelt er det en meget praktisk funktion til at finde billeder af en bestemt person. Hvis du ofte tager gruppebilleder, gør folketalget arbejdet med at finde billeder af folkene i den gruppe for dig. Men hvad nu hvis der er en bestemt person, hvis People album du vil slette, eller en du vil tilføje? Der er en ny måde at gøre begge i iOS 11. Sådan fjerner eller tilføjer du et People-album i Fotos på iPhone.

Sådan slettes et folkealbum i billeder på iPhone

  • Åbn appen Fotos på din iPhone.

  • Naviger til fanen Album i Billeder og åben dit People album.

  • Tryk på personens album, du vil slette, og tryk derefter på Fjern i nederste venstre hjørne.
  • Tryk på "Fjern fra People Album" i menuen, der vises.

Nu har du fjernet et sæt billeder fra dit People-album, men disse billeder er stadig på din telefon. Ligeledes husker din iPhone stadig, at disse billeder er af samme person, så det er muligt at sætte albumet sammen igen senere, hvis du vil have det; her er hvordan.

  • Tryk på et billede af den person, du har fjernet fra dit People-album, og skub derefter op på det.
  • Nu bliver personens album synligt igen; tryk på den.

  • En ny skærm vises og giver dig mulighed for at tilføje til folk album, klik på det.

Den person, du fjernede fra dit People-album, er nu gendannet.

Tilføj nye mennesker til folk album på iPhone

Dette tip vil fungere for at tilføje folk til dit People album, som din iPhone ikke automatisk har inkluderet. Du skal blot trykke på et billede af den person, du gerne vil føje til dit People-album, ved at trykke på deres billede og derefter trykke på knappen Tilføj til folk album. Voila!