Sådan slettes alle fotos fra iPhone

Med ældre iPhones måtte vi vide, hvordan man sletter billeder fra vores iPhones for at frigøre plads og gøre plads til apps, musik og flere billeder. Nu er iPhone designet med masser af lagerplads, så det er ikke altid et problem. Oftere end ikke, vi har brug for at vide, hvordan du sletter alle fotos fra vores iPhone eller fjern billeder fra vores iPhone for at beskytte vores privatliv. Men nogle gange vil folk slette alle fotos fra deres iPhone sammen med deres andre personlige oplysninger, fordi de vil give telefonen væk til en ven eller et familiemedlem. I så fald er de oplysninger, de virkelig har brug for, hvordan man kan tørre en iPhone. Af denne grund dækker dette indlæg, hvordan du sletter alle billeder på en iPhone, og hvordan du sletter og gendanner en iPhone til fabriksindstillingerne.

Sådan slettes alle fotos fra iPhone

Hvis du har brug for at rydde billeder af personlige årsager, eller hvis du bare vil frigøre noget plads på din iPhone, kan du slette alle fotos fra din iPhone relativt hurtigt ved hjælp af denne proces. Dette hjælper dig med at fjerne billeder fra iPhone i en fart uden at vælge dem en efter en at slette. Sådan sletter du alle billeder fra din iPhone:

  • Åbn appen Fotos.
  • Vælg fanen Album i bunden.

  • Hvis du har iCloud Photo Library aktiveret, skal du vælge albumet Alle fotos. Hvis du ikke bruger iCloud Photo Library, skal du vælge Camera Roll.
  • Derefter skal du trykke på Vælg i øverste højre hjørne.

  • Tag din tommelfinger og vælg et billede, og uden at løfte tommelfingeren til venstre.
  • Lad din tommelfinger komme i kontakt med skærmen, mens du trykker på uret øverst på skærmen.

Dette trick skal give dig mulighed for at vælge over tusind billeder, der skal slettes på én gang. Hvis du ikke kan klare det, kan du også glide fingeren individuelt ned langs billederne, indtil du har valgt dem alle. (Dette kræver at have iOS 10 eller nyere installeret på din iPhone.)

  • Når du har valgt alle de billeder, du vil slette, kan du trykke på papirkurvikonet i nederste venstre hjørne.
  • Sørg for at fuldføre processen med permanent sletning af alle fotos fra din iPhone ved at vende tilbage til album og åbne det nyligt slettede album og trykke på slette alt i nederste venstre hjørne. Ellers forbliver dine billeder på din iPhone i yderligere 30 dage.

Sådan Tør du en iPhone

Hvis du forsøger at slette alle fotos fra din iPhone, fordi du vil slette en iPhone, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dine fotos, kontakter eller apps, før du fuldfører denne proces. Når du tørrer en iPhone, vil den slette fotos fra iPhone, rydde iPhone og slette alt. Det er godt, hvis det er tilsigtet, ikke så meget, hvis du har brug for disse ting i fremtiden!

Du kan tørre en iPhone og fjerne fotos fra iPhone på samme tid ved hjælp af denne proces.

  • Åbn indstillinger.

  • Tryk på Generelt.
  • Rul ned og tryk på Nulstil.

  • Vælg Slet alt indhold og indstillinger.
  • For at bekræfte skal du vælge Backup og slette eller slette nu (hvis du allerede har sikkerhedskopieret din iPhone.)

Hvorfor skal du slette og nulstille din iPhone, før du sælger eller giver den væk

Du kan måske undre dig over, hvorfor du skal rydde iPhone, før du sender den til en ven eller et familiemedlem. Du tror måske, det er mærkeligt at slette fotos fra iPhone, hvis det bare går til en person, du kender eller stoler på. En af hovedårsagerne til, at du altid skal slette og nulstille din iPhone, før du sælger eller overfører den til en ven, er at sikre, at dine personlige oplysninger forbliver sikre.

Dine personlige oplysninger gemmes på din iPhone, herunder alt fra websteder, du handler med til browsinghistorik og billeder. Disse ting kunne være sikre med en ven eller et familiemedlem, men hvis telefonen bliver stjålet fra dem, eller hvis de i sidste ende sender den videre til en anden, er du måske ikke så sikker.

Processen ovenfor er hurtig og nem. Det sørger for, at din telefon er rystende ren til hovedet på den nye ejer. Gør din del for at beskytte din digitale identitet, og sørg for at slette al information fra din iPhone, før du sælger. Ryd en iPhone til venner og familie for at undgå synkroniserings- og forbindelsesproblemer! IPhone kan være svært at håndtere med to identiteter gemt i en telefon. Du har muligvis opgraderet og været logget ind på en ny telefon, men dine kontakter og billeder kan begynde at forsvinde, når din ven eller familiemedlem sletter hvad de mener er gammel eller unødvendig information. Fordi iCloud arbejder for at holde din information opdateret på tværs af enheder, vil du stadig have information, der bliver skubbet til og fra den enhed, hvilket kan være forvirrende for dig og den nye telefonens ejer.