Sådan slettes en sang fra dit Apple Music Library på iPhone

Fjernelse af en sang fra dit Apple Music-bibliotek er lige så nemt som at tilføje en sang. Hvis sangen, du sletter, hentes på din iPhone, har du to muligheder, når du fjerner den: Fjern download og Slet fra bibliotek. Vi går over, hvad hver af dem betyder, og hvordan du sletter sange fra dit Apple Music-bibliotek nedenfor.

Sådan slettes en sang fra dit Apple Music Library

  • Åbn musikappen.

  • Gå til fanen Bibliotek nederst til venstre på skærmen.

  • Find den sang, du vil fjerne.

  • Hvis du har 3D Touch, kan du bruge Peek & Pop til at åbne sangens menu.

  • Hvis du ikke har 3D Touch, skal du trykke på sangen.

    • Tryk på den afspilende sang nederst for at gøre det til fuld skærm.

    • Tryk på de tre prikker i nederste højre hjørne. Dette åbner sangens menu.

  • Hvis sangen du vil fjerne eller slette, hentes på din iPhone:

    • Fra menuen skal du trykke på Fjern. Dine muligheder bliver Fjern download eller Slet fra bibliotek.

    • Fjern Download fjerner sangen fra din iPhone, men den vil stadig være i dit Apple Music-bibliotek. Sangen vil i det væsentlige ikke længere være tilgængelig til offline lytning, men forbliver en del af din musiksamling.

    • Slet fra bibliotek fjerner sangen fra din Apple Music-konto helt. Du skal søge på Apple Music og finde sangen igen for at tilføje eller downloade den til dit Apple Music-bibliotek.

    • Vælg Slet fra bibliotek, hvis du har til hensigt at slette sangen fra dit Apple Music-bibliotek.

  • Hvis sangen du vil slette, ikke downloades på din iPhone:

    • Fra menuen skal du trykke på Slet fra bibliotek.

Nu er sangen ikke længere i dit Apple Music-bibliotek. Hvis du beslutter, at du vil have sangen tilbage i fremtiden, skal du søge Apple Music for at downloade den.