Sådan deaktiveres Facebooks videoautoplay på iPhone

For et stykke tid siden introducerede Facebook autoplay til videoer på det sociale netværk. Måske er den mest ubehagelige del om det, at hver gang en videoannonce begynder at spille i dit nyhedsfeed, betaler du stort set dine værdifulde data eller batteristrøm, så de kan reklamere for dig. Heldigvis er det nemt at deaktivere denne funktion. Sådan deaktiverer du Facebooks videoautoplay.

Sådan deaktiveres Facebooks videoautoplay

  • Åbn Facebook-appen, og tryk på menufanen, der ligner tre vandrette linjer nederst til højre på skærmen.
  • Rul ned og vælg Indstillinger.

  • Tryk på Kontoindstillinger.

  • Tryk på Videoer og Fotos.

  • Tryk på Autoplay.

  • Du kan kun vælge Kun på WiFi-forbindelser eller Aldrig automatisk afspille videoer.

For at gemme data skal du vælge WiFi. Du kan gemme data og batteristrøm ved at vælge Aldrig.

Top billedkredit: GongTo / Shutterstock.com