Sådan overlades iTunes Family Sharing

Der er et par forskellige måder at forlade en familiedelingsgruppe på, men der er nogle regler, du bør være opmærksom på, før du gør det. Dette tip vil vise dig, hvor nemt det er at forlade en familie delingsgruppe, så fortæl dig om Apples familie delingsbestemmelser.

Når du har forladt familiedeling, vil du miste adgangen til det fleste indhold, der købes af andre medlemmer af den pågældende familiegruppe, herunder køb i indkøb, film, bøger, musik og iCloud storage familieplan.

Hvis du er familiemedlem over 13 år, der ønsker at fjerne dig selv fra en familiedelingsgruppe, skal du gå til Indstillinger, trykke på iCloud og trykke på dit navn. Tryk derefter på Forlad familiedeling. Det er alt der er til det!

Hvis du er familieorganisereren, kan du ikke se indstillingen Forlad familiedeling. I stedet vil du have mulighed for at stoppe deling. Hvis du vælger denne indstilling, afbrydes familiegruppen. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har familiemedlemmer, der er under 13 år, skal du overføre dem til en anden familiegruppe, før du kan stoppe med at dele.

Hvis du er under 13 år, kan du overføres til en anden familiegruppe ved at blive inviteret til at deltage af den pågældende gruppes arrangør - så længe familieorganisatoren i din nuværende familiegruppe godkender det.

Her er nogle vigtige oplysninger om familiedeling:

  • Når du har forladt en familiegruppe, kan du deltage eller oprette en ny, men du kan kun skifte familiegrupper en gang om året.

  • Familiemedlemmer over 13 år kan til enhver tid forlade en familiedelingsgruppe, og gruppearrangøren kan til enhver tid fjerne medlemmer over 13 år.

  • Børn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe; de kan kun overføres til en anden familiegruppe.

  • Hvis familieorganisereren stopper med at dele eller forlade gruppen, opløses familiegruppen.

Som du kan se, er det nemt at forlade en familiegruppe. Pas på, at du ikke utilsigtet løsner din gruppe!