Sådan gemmes billeder fra din iPhone

Fjernelse af store samlinger af fotos fra din iPhone er en fantastisk måde at frigøre opbevaring på. Billeder-appen gør det nemt at slette et stort antal billeder på én gang ved at skubbe for at vælge flere fotos i et album eller slette store grupper af fotos kaldet øjeblikke ved at bore ned til bestemte datoer og steder. Hvis du undrer dig over, hvorfor der ikke er nogen faner i øjeblikket på din iPhone, eller hvis du bare vil have en nem måde at slette massefotos på, mens du er på farten, så er du kommet til det rigtige sted. Sådan fjerner du billeder fra din iPhone.

Sådan Bulk Slet fotos fra din iPhone:

Nogle gange vil du slette mange fotos for at frigøre plads eller blive organiseret, mens du er på farten. Photos-appen på iPhone gør det nemt at slette bulkbilleder fra iCloud og lokalt lager. Sådan fjerner du individuelle fotos i løs vægt fra albumet Alle fotos i appen Fotos.

  • Åbn appen Fotos.
  • Gå til fanen Albumer.
  • Vælg alle billeder.
  • Tryk på Vælg i øverste højre hjørne.
  • Du kan trykke på individuelle fotos for at vælge billeder en ad gangen.
  • For at vælge flere billeder på en gang skal du trække fingeren hen over rækker af fotos, du vil slette. Sørg for, at du svejser vandret først, da du snor lodret, får albummet til at rulle op eller ned. Når du har snoet horisontalt, kan du svinge lodret uden at rulle. Udvalgte fotos viser et blåt markeringsmærke.
  • Hvis du vil fravælge fotos, skal du blot trykke på de enkelte fotos eller sveipe over en hel række for at fjerne de blå markeringer.

  • Tryk på papirkurven i nederste højre hjørne.
  • En pop op vil bede dig om at bekræfte, at du vil slette de valgte fotos fra iCloud, Photo Stream og andre album, der indeholder de billeder, du sletter. Tryk på Slet [#] Fotos for at bekræfte.

Hvis du har et endnu større antal bulkfotos at slette, skal du tjekke del to af dette tip nedenfor.

Sådan slettes hele øjeblikke fra din iPhone

Apple definerer et øjeblik som en klynge af fotos taget på en bestemt dato og / eller på et bestemt sted. Du kan slette hele klynger af billeder på én gang ved at vælge bestemte øjeblikke i appen Fotos. Sletning af øjeblikke kan være særligt nyttigt, hvis du simpelthen forsøger at slette så mange billeder som muligt efter at have gemt dem til en computer. I modsætning til MacOS-versionen af ​​Fotos-appen har Photos-appen til iOS ikke et bestemt afsnit, der er mærket Moments. Du kan dog stadig finde individuelle øjeblikke for at slette i appen Fotos ved at navigere til billeder taget på bestemte tidspunkter eller steder. Sådan er det:

  • Åbn Photos-appen på iPhone. Nederst skal du trykke på Fotos.
  • Billeder-fanen tager dig til den aktuelle dato. For at sikkerhedskopiere og finde flere øjeblikke at slette, tryk på den blå pil øverst til venstre.

  • Dette bringer dig til dit indeværende år. For at se øjeblikke i andre år, tryk på den blå pil igen øverst til venstre.
  • Herfra kan du navigere efter år. Hvis du vil se øjeblikke i et bestemt år, skal du trykke på klyngen af ​​fotos under året med de billeder, du vil slette. I dette eksempel vælger jeg klynge af fotos under året 2018.

  • Nu kan du navigere til en dato eller et sted, der er angivet inden for dit valgte år. Rul op eller ned for at finde en klynge af fotos med billeder, du vil slette. Tryk på den klynge af fotos for at fortsætte.

  • Selvom etiketten øverst siger Billeder, ser du nu en liste over øjeblikke, som du kan vælge og slette. Momenterne vil blive opført i klynger efter dato. For at begynde at vælge klynger af fotos til sletning, tryk på Vælg øverst til højre.

  • Nu til højre for datoen, der markerer hver klynge af fotos, vil du igen se ordet Vælg. Tryk på Vælg for hver gruppe af fotos, du vil slette.

  • Dette vil medføre, at blå mærker vises på hvert billede i en valgt klynge. Som før, hvis der er billeder, du ikke vil slette, skal du blot trykke på det pågældende foto for at fjerne det blå mærke.
  • Tryk nu på papirkurvikonet nederst til højre.

  • Bekræft sletningen ved at trykke på Slet [#] Fotos.
  • De billeder, du valgte, slettes nu fra iCloud og vises ikke længere i din Photos-app.

Sådan reddes billeder slettet af ulykke

Hvis du ved et uheld slettet et foto, du mente at holde, frygter ikke! iCloud gemmer alle billeder, du har slettet i løbet af de sidste 30 dage i det nyligt slettede album i din Photos-app. Du kan bruge Nyligt slettet for at gendanne slettede billeder eller tømme Nyligt slettet, hvis du ikke vil have, at dataene tæller mod din iCloud-lagergrænse. Sådan navigerer du på det nyligt slettede album for enten at redde eller fjerne dataene fra nyligt slettede fotos.

Sådan slettes billeder fra det nyligt slettede album:

  • Naviger til fanen Albumer i appen Fotos.
  • Rul ned til Andre album og vælg Nyligt slettet.

  • Tryk på Vælg øverst til højre.

  • Du kan vælge individuelle fotos, der skal slettes, ved at trykke på billeder en ad gangen. Når du er færdig med at vælge, skal du trykke på Slet nederst til venstre.

  • I stedet for at vælge individuelle fotos kan du slette alle billederne på én gang ved at trykke på Slet alle nederst til venstre.

  • Når du bliver bedt om det, bekræft sletningen ved at trykke på Slet [#] Fotos.

Sådan genindvindes fotos fra det nyligt slettede album:

  • Naviger til fanen Albumer i appen Fotos.
  • Rul ned til Andre album og vælg Nyligt slettet.

  • Tryk på Vælg øverst til højre.
  • Du kan vælge individuelle fotos, der skal gendannes, ved at trykke på billeder en ad gangen. Når du er færdig med at vælge, skal du trykke på Gendan nederst til højre.

  • I stedet for at vælge individuelle fotos kan du genoprette alle billederne på én gang ved at trykke på Genopret alle nederst til højre.

  • Når du bliver bedt om det, skal du bekræfte restaureringen ved at trykke på Gendan [#] Fotos.