Sådan navngiver, rediger og ændrer Home, Work & Favoritadresser i Maps på iPhone

Indstilling af din hjemmeadresse i Maps på din iPhone eller iPad gør det nemt at få retninger fra din nuværende placering til Home. Ligeledes tager der kun et par vandhaner ved at indstille en Arbejdsadresse og Favoritter, uanset om de er i Apple Maps eller Google Maps. Hvis du allerede har angivet din hjemmeadresse i Apple eller Google Maps, er det stadig nyttigt at kende dette tip, hvis du nogensinde skal opdatere dit hjem, arbejde eller anden favoritadresse. Vi deler denne artikel op af Apple Maps og Google Maps. Derefter går vi over for hver kortapp, hvordan du angiver din hjemmeadresse, arbejdsadresse og opretter favoritter. Samlet set vil det have tid at planlægge daglige ruter og oprette kort til og fra ofte besøgte steder.

Indholdsfortegnelse

Sådan skifter du hjem og arbejde i Apple Maps Sådan opretter du favoritter i Apple Maps Sådan sættes du hjemme og arbejder i Google Maps Sådan gemmer du steder i Google Maps

Sådan ændres Home & Work i Apple Maps på iPhone

Apple Maps kender dit hjem og arbejdssteder baseret på adresserne i dit eget kontaktkort, hvilket betyder, at vi skal besøge Kontakter for at kunne skifte hjem og arbejde i Apple Maps. At gøre dette:

  • Åbn telefonappen, og tryk på fanen Kontakter nederst på skærmen.
  • Dit kontaktkort er helt øverst. Tryk på dit navn.
  • Tryk på Rediger i øverste højre hjørne.

  • Rul ned til du ser din adresse. Hvis du allerede har indtastet en adresse, skal du trykke på hvert afsnit for at redigere oplysningerne.
  • For at oprette en ny hjemmeadresse, tryk på Tilføj adresse.

  • Når du har indtastet adressen, skal du trykke på Udført.

Husk at du angiver en arbejdsadresse på samme måde som du angiver en hjemmeadresse i Apple Maps. Sådan ændrer du en adresse til en arbejdsadresse:

  • Tryk på ordet hjem ved siden af ​​den røde cirkel.
  • Dette vil medbringe dine etiketter og give dig mulighed for at vælge hjemme, arbejde, andet eller Tilføj tilpasset etiket. Tryk på arbejde.

  • Tryk på Udført.

Nu, når du åbner Apple Maps, vil den adresse, du angiver som hjemme, blive markeret med et blåt hjem-ikon. Den adresse, du angiver som arbejde, vil blive markeret med en lille brun dokumentmappe.

Sådan opretter du favoritter i Apple Maps på iPhone

Sådan tilføjer du en placering til dine foretrukne i Apple Maps:

  • Åbn Apple Maps-appen.
  • Indtast den adresse, du vil tilføje til dine foretrukne, og skub derefter op på informationskortet.

  • Tryk på Foretrukne for at tilføje din adresse til Favoritter.
  • Giv placeringen et navn eller gem det som adressen. Tryk på Gem.

For nem at fjerne steder fra dine foretrukne i Apple Maps:

  • Åbn Apple Maps og skru op på informationskortet med dine nyligt søgte adresser.
  • Rul ned til bunden af ​​listen, og vælg Favoritter.

  • Fra listen finder du den favorit, du vil slette. Stryg til venstre på favorit.
  • Tryk på Fjern.

Sådan indstiller du Home & Work i Google Maps på iPhone

Google Maps gør det nemt at indstille eller opdatere dit hjem- og arbejdsadresse. Sådan indstiller du din hjemme- eller arbejdsadresse i Google Maps:

  • Åbn Google Maps.
  • Tryk på de tre vandrette linjer øverst til venstre.

  • Tryk på dine steder.
  • Hvis du aldrig har angivet en hjemme- eller arbejdsadresse, skal du blot trykke på Hjem eller Arbejde.

  • Søg efter adressen på kortet eller i din Kontakter-app.
  • Hvis du opdaterer dit hjem- eller arbejdsadresse, skal du trykke på de tre prikker til højre for adressen.

  • Nu kan du redigere eller fjerne din hjemmeadresse; dette virker ens for din arbejdsadresse eller en anden adresse, du har indtastet i dine steder.

    Sådan gemmer du steder i Google Maps på iPhone

    Gemmer placeringer i Google Maps svarer til favoritter i Apple Maps. Sådan redder du et sted i Google Maps:

    • Åbn Google Maps-appen og søg efter den adresse, du vil gemme.
    • Tryk på stedets informationskort.

    • Tryk på Gem.
    • Tryk på Favoritter.

    Sådan fjerner du en gemt placering fra Google Maps

    • Åbn Google Maps.
    • Tryk på de tre vandrette linjer øverst til venstre.
    • Tryk på dine steder.

    • Tryk på den gemte placering, du vil fjerne.
    • Tryk på stedets informationskort nederst.

    • Tryk på Gemt for at fjerne det fra dine gemte steder.