Sådan tilbagekaldes et redigeret billede tilbage til originalen

Hvis du opdager, at du ved et uheld har overvurderet et ellers stort billede i appen Billeder og derefter gemt det eller beskåret det kun for at fortryde din beslutning senere - ingen bekymringer! Dette tip giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden og vende tilbage de ændringer, som de aldrig engang skete. Sådan ændrer du billederne tilbage til deres originale formular.

For at gøre dette skal du åbne appen Fotos. Find det billede, du vil vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Derefter skal du bare trykke på Rediger øverst til højre på billedet, du vil vende tilbage.

Hvis du antager, at du allerede har redigeret billedet på en eller anden måde, skal alternativet "Revert" vises nederst i højre hjørne af billedet. Tryk på Retur. Det vil bede dig om at bekræfte at vende billedet, og advarsel om, at ændringerne ikke kan fortrydes. (Du kan dog ændre billedet igen.) Bekræft Retur, og dit billede vender tilbage til originalen.