Sådan fjerner du din browserhistorik i Safari iPhone & iPad

Hvis du deler en iPhone eller iPad med andre, kan du ønske at holde dele af din iPhone web browsing historie privat. Men hvad hvis du glemmer at aktivere privat browsing? Du kan rydde hele din browserhistorik, men intet siger "Jeg gemmer ting fra dig" mere effektivt end at rydde din browserhistorik. Heldigvis er der muligheder for at rydde din Safari historie på iPhone selektivt. Sådan fjerner du din browserhistorik i Safari på iPhone eller iPad.

At gøre dette:

  • Åbn Safari. Hvis du vil slette en webste fra din Safari-browserhistorik, skal du trykke på ikonet Bogmærker.

  • Vælg historie. En gang i historien har du to muligheder:

  • Du kan trykke på Ryd. Dette giver dig mulighed for at slette din Safari-historie fra en bestemt periode ved at vælge fra menuen med muligheder: den sidste time, i dag, i dag og i går, eller hele tiden.

  • Du kan også rydde individuelle historikobjekter og webadresser på iPhone eller iPad ved at skrue til venstre på det valgte element og trykke på Slet. Tryk på Udført, når du er færdig med din selektive sletning.

Topbilledkredit: Shutterstock / Gaudilab