Sådan stopper du Facebook fra at få adgang til dine kontakter på iPhone

Hvis du har Facebook-appen på din iPhone, har du accepteret at tillade Facebook adgang til alle telefonens kontakter. Hvis du ikke husker at give den tilladelse, gør jeg heller ikke; men tilsyneladende er det en del af servicevilkårene. Du skal dog ikke bekymre dig; Der er en nem måde at ændre denne delingsindstilling på og gøre navne og numre i din kontaktperson-app privat igen. Lad os begynde at lære at stoppe Facebook fra at få adgang til dine kontakter på iPhone.

Det første skridt, vi skal tage, er at slukke for tilladelsen, der giver Facebook mulighed for automatisk at uploade dine kontakter. Dette skyldes, at selvom vi sletter din nuværende liste over uploadede kontakter, opdaterer de netop den næste gang din iPhone opretter forbindelse til Facebook-serveren, medmindre du først ændrer denne indstilling.

  • Åbn Facebook appen og tryk på de tre søjler nederst til højre på skærmen.
  • Rul ned og tryk på Indstilling & Fortrolighed.

  • Tryk på Indstillinger.
  • Rul ned på siden til Medier og Kontakter, og tryk på Upload kontakter.

  • Sluk for Upload-kontakter.

Nu da Facebook ikke længere uploader dine kontakter automatisk, er det på tide at slette de kontakter, som appen allerede har uploadet fra din iPhone. For at ignorere dine kontakter skal du logge ind på Facebook fra en webbrowser i stedet for at bruge Facebook-appen.

  • Følg dette link.
  • Dette bringer dig til en side, hvor du kan administrere dine uploadede kontakter; Klik på Slet.

  • Facebook bekræfter din anmodning og fjerner dine kontakter inden for få minutter.

Når du har gjort dette, vil Facebook ikke kunne foreslå venner baseret på appen Contacts på din iPhone. Men jeg er sikker på at du vil kunne finde og tilføje nogen du har brug for uden disse anbefalinger!