Sådan stopper du iTunes fra at åbne automatisk, når din iPhone er tilsluttet din Mac

Som standard på Mac åbnes iTunes automatisk, når du tilslutter din iPhone eller iPad til din computer. Hvis du har en Mac, åbnes også appen Billeder automatisk. Men for mange mennesker forårsager det mange problemer, herunder computerfrysninger. Heldigvis kan du deaktivere iTunes automatisk lancering ganske nemt. Vi går over, hvordan du stopper iTunes, når du åbner automatisk, når din iPhone er tilsluttet, samt hvordan du deaktiverer Automatisk start af billeder, når din iPhone er tilsluttet. Du skal ændre disse indstillinger på din computer, så hold den klar.

Indhold :

Sådan stopper iTunes fra at åbne automatisk

Sådan stopper du billeder fra automatisk åbning

Sådan stopper iTunes fra at åbne automatisk

Hvis du vil forhindre, at iTunes åbnes, når du tilslutter din iPhone eller iPad, er der en nem måde at rette op på! Du skal følge disse trin for hver iOS-enhed. At gøre dette:

  • Slut din iPhone til din computer. Naturligvis åbner iTunes.

  • For at ændre indstillingerne skal du klikke på iPhone-ikonet øverst til venstre på siden for at komme til dine iPhone-indstillinger.

  • Sørg for, at du er i oversigtsvisningen, som du kan finde i venstre panel.

  • Herfra ruller du ned til panelet Indstillinger. For at forhindre, at iTunes åbnes automatisk, når du tilslutter din telefon, fjerner du afkrydsningsfeltet Synkroniser automatisk, når denne iPhone er tilsluttet.

  • Klik på Anvend nederst til højre for at gemme dine indstillinger.

  • Gentag disse trin for dine andre iOS-enheder, hvis det ønskes.

Nu åbner iTunes ikke længere automatisk, når du tilslutter din iPhone eller iPad. du har slået fra iTunes automatisk lancering.

* Pro-Tip :

Hvis du stadig vil synkronisere automatisk uden at have iTunes pop op, skal du klikke på Synkroniser med denne iPhone via Wi-Fi-indstilling i det samme panel. Telefonen synkroniseres nu automatisk, når både din Mac og iPhone er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

Sådan forhindrer du billeder i at åbne automatisk

For at stoppe lanceringen af ​​den irriterende Photos app på Mac:

  • Åbn billeder på din computer.

  • Slut din iPhone til din computer ved hjælp af Lyn-til-USB-opladerkablet.

  • Vælg en enhed under sidestykke.

  • Til højre for sidepanelet, øverst til venstre ved siden af ​​navnet på din enhed, kan du se Åbn fotos til denne enhed. Fjern markeringen i feltet.

Du skal nu manuelt åbne appen Fotos, når din iPhone eller iPad er tilsluttet, og du vil administrere dine billeder.

Top billedkredit: Denys Prykhodov / Shutterstock.com