Sådan fjerner du Facebook Venner

I verden af ​​Facebook er unfriending nogen en big deal. Og hvis du faktisk kender personen, vil de sandsynligvis regne ud, at du har uvenlig dem på et tidspunkt og vil vide hvorfor. Måske er det ikke så alvorligt, og du vil gerne blive venner, men du vil ikke se, hvad de sender. Heldigvis har Facebook mulighed for at udfolde nogen, mens de resterende venner. Sådan gør du det.

Sådan fjerner du venner på Facebook

  • Der er tre forskellige måder at udfolde nogen på:

  • 1) Åbn Facebook-appen. Find et indlæg af den person, du vil unfollow. Tryk på pilen ved siden af ​​deres navn.

  • Vælg Unfollow [Name]. Du vil straks holde op med at se indlæg af den pågældende, men fortsæt med at være venner.

  • 2) Du kan også udfolde nogen ved at besøge deres profil:

  • Søg efter den person, du vil unfollow og besøg deres profil.

  • Find det følgende ikon. Tryk på den.

  • Her kan du vælge Standard, Se først eller Frafølge. Vælg Unfollow.

  • 3) Tryk på Menu-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen for at afmasse venner.

  • Rul ned til bunden, og vælg Indstillinger.

  • Tryk på nyhedsindstillinger for nyheder.

  • Tryk let på Følg folk for at skjule deres indlæg.

  • Tryk på de personer, hvis indlæg du vil stoppe med at se i dit nyhedsfeed.

  • Tryk på Udført, når du er færdig.